De beste A-merken, het leukste team. Werken bij PSfm is afwisselend, bijzonder en altijd actief. Een goedbetaalde baan met heel veel lol? Of een vaste functie vanaf het hoofdkantoor? Bij PSfm staat een collegiale werksfeer en hoogstaande service altijd op nummer 1. Ga met ons mee op locatie, in het veld! PSfm, 100% fieldmarketing.

Altijd actief in je goedbetaalde baan!

Of je nu op zoek bent naar een goedbetaalde (bij)baan in het veld of een functie op het hoofdkantoor ambieert, PSfm denkt met je mee. We zorgen voor perfect op elkaar afgestemde teams, faciliteren een prettige werksfeer en we belonen goed.

Bekijk onze cases
Rustig uitleggen hoe SONOS precies werkt

Rustig uitleggen hoe SONOS precies werkt

PSfm team in actie voor Ford Nederland

PSfm team in actie voor Ford Nederland

Sampling van Quaker Oats ontbijt

Sampling van Quaker Oats ontbijt

Optimale schapverzorging voor Red Bull

Optimale schapverzorging voor Red Bull

In dit werk kun je echt je passie volgen. Bekijk onderstaande video en zie hoe de passie van onze SONOS medewerkers tot leven komt.

Onno de Looff | Operational Manager
Bekijk video
Start bij PSfm in het veld!

Start bij PSfm in het veld!

Deze medewerkers halen de ene week targets in een grote elektronicawinkel en een week later crossen ze door het land in een Mini. Vervolgens geven ze samples uit vanaf een sloep, verkopen ze abonnementen op A-locaties of zijn ze aanspreekpunt op een Award uitreiking. Je moet dus wel flexibel zijn! Daarnaast is het ontzettend belangrijk dat je proactief, sociaal en klantvriendelijk bent. Je gaat immers contact zoeken met klanten van A-merken.

Solliciteren
Start bij PSfm op kantoor!

Start bij PSfm op kantoor!

Het PSfm team dat vanaf het hoofdkantoor in Amstelveen de organisatie van de fieldmarketing activiteiten leidt, is al net zo klantvriendelijk. Of je nu op een deur-tot-deur verkoopproject werkt van de Nationale Postcodeloterij of dat je meerdere acties in je portfolio hebt; inleven in de klant en het verlenen van een optimale service staan altijd op nummer 1.

Solliciteren

“Ben jij die speld in de hooiberg die we zoeken? Aarzel niet en solliciteer”

Inge Hulshof | Manager Werving & selectie

Kijk bij de vacatures voor de huidige openstaande functies of ga direct naar het sollicitatieformulier en wij nemen contact met je op. We heten je graag welkom in het team van PSfm, 100% fieldmarketing.

Solliciteren
Scroll naar boven

Psfm werkt
voor de volgende merken

 • Samsung

  Logo Samsung
 • Pepsico

  Logo Pepsico
 • Sonos

  Logo Sonos
 • Nespresso

  Logo Nespresso
dare Created with Sketch.
Kom bij ons werken als je durft!