Veld vacatures

Nespresso Coffee Advisor

Start jij jouw ochtend met een lekker kopje koffie? Een krachtige espresso of liever een cappuccino? Ben jij er ook van overtuigd dat het juiste kopje koffie iedereen laat genieten?

Sonos Verkoopadviseur

Sonos is voor hun project in december 2021 op zoek naar jou! Als echte muziekliefhebber weet jij MediaMarkt bezoekers in je Sonos corner te enthousiasmeren. Het project loopt van 9 december 2021 tot en met 2 januari 2022. Je komt te werken in de Sonos corner bij jou in de buurt waar je omringt wordt door de allernieuwste Sonos producten.

Product Adviseur (flexibele uren)

Ben jij op zoek naar een flexibele bijbaan? En wil je deel uitmaken van een ware transformatie binnen Philip Morris, jezelf weer (her)ontwikkelen als empathische product adviseur en bijdragen aan een rookvrije wereld? Lees dan snel verder!

Dé (studenten) bijbaan van je leven!

Wil je graag je eigen uren bepalen? Ben jij iemand die de nieuwste producten wil promoten op diverse festivals, beurzen en in winkels? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Merchandiser (0-40 uur)

Ben jij iemand die graag verschillende rijrondes rijdt? En ben jij iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt en binnen een mum van tijd een display of een schap heeft omgebouwd? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Store Manager (40 uur)

Deel uitmaken van een ware transformatie binnen Philip Morris, jezelf (her)ontwikkelen als empathische product adviseur en bijdragen aan een rookvrije wereld? Lees dan snel verder! Innovatie heeft uitleg nodig en de beste plek om dat te kunnen doen is uiteraard bij de Brandstore zelf. Als betrokken en coachend Storemanager weet jij het beste uit iedereen te halen.

Product Adviseur (40 uur)

Deel uitmaken van een ware transformatie binnen Philip Morris, jezelf (her)ontwikkelen als empathische product adviseur en bijdragen aan een rookvrije wereld? Lees dan snel verder!

Store Manager – Samsung Experience Store Breda (38 uur)

Medio februari 2022 openen wij met trots de tweede Samsung Experience Store van Nederland in het prachtige Breda centrum. Wij staan voor progressie en zoeken in jou een oplossingsgericht persoon met oog voor beleving. Jij kunt iedereen zich trots laten voelen met hun Samsung product. Van klant tot medewerker. Jij creëert en bezorgt een ervaring die voorbij de verwachtingen gaat.

Sales Expert – Samsung Experience Store Breda (38 uur)

Medio februari 2022 openen wij met trots de tweede Samsung Experience Store van Nederland in het prachtige Breda centrum. Sta jij voor innovatie en klantbeleving, dan drinken we graag kopje koffie met je!

Sales Expert – Samsung Experience Store Utrecht (22-28 uur)

“Do What You Can’t”. Doen wat je zegt en altijd net iets meer. Verwachtingen overtreffen is waar Samsung voor staat en dat is wat wij zoeken in onze nieuwe collega.


PSFm werkt
voor de volgende merken

Baan zoeken


PSFm werkt
voor de volgende merken