Het

werk als merchandiser

Jij bent...

  • Iemand die graag zijn handen uit de mouwen steekt.

  • Die het prettig vindt om flexibele uren te werken.

  • Iemand die zich aan afspraken houdt.

Waarom werken als Merchandiser?

Omdat je...

  • Een uitdagende, zelfstandige baan krijgt waarin je veel vrijheid hebt.

  • Met een flexibel werkrooster werkt wat ook goed te combineren is met je privéleven en andere opdrachtgevers.

  • Veel variatie in je werk hebt en het uitdagende projecten zijn waar jij je energie helemaal in kwijt kunt.

En..... omdat het gewoon super leuk is!

Baan zoeken
Werken als visual merchandiser Ellen

Ellen over haar werk als Merchandiser

Hallo, ik ben Ellen van der Pas en werk inmiddels al weer enkele jaren met veel plezier voor PSfm.

Als Merchandiser is geen dag hetzelfde. Je bezoekt meerdere locaties per dag en werkt voor verschillende opdrachtgevers van enkele weken tot een dagje. De werkzaamheden kunnen verschillen van de opbouw van displays of het plaatsen van promotiematerialen, tot verkopen of schapombouw. Deze afwisseling vind ik heel prettig, het verveelt nooit.

Je werkt vaak alleen, hetgeen je ruimte geeft om het op je eigen manier aan te pakken. Maar sommige klussen zijn te zwaar of te groot en dan ga je met collega's op pad. Dat is natuurlijk ook leuk, zo kun je een beetje overleggen. Daarnaast krijg je voorafgaand aan een opdracht een training om de werkzaamheden duidelijk uit te leggen, dat geeft je meteen de kans om je collega's en de mensen op kantoor te leren kennen.

Als je op pad bent en tegen problemen aanloopt kun je altijd bij PSfm terecht. Daar zit een leuk team die je altijd verder helpt en je het gevoel geeft dat je het echt samen doet.

Alle Visual merchandiser vacatures

Merchandiser Brand Activation (0-40 uur)

Als Merchandiser ben jij de hele dag met de auto op pad om op verschillende locaties een klein project uit te voeren, zoals: het plaatsen van een display, het controleren van voorraden of het verkopen van producten.

LEES MEER

Grohe Commercieel Merchandiser (40 uur)

Voor onze opdrachtgever Grohe zijn wij op zoek naar ervaren commerciële merchandisers. Voel jij je thuis in bouwmarkten? Word jij enthousiast van een perfect ogend schappenplan en ben je graag onderweg? Kom ons team versterken!

LEES MEER