Het

werk voor Samsung

Waarom werken bij Samsung?

Omdat je...

  • Gecertificeerde trainingen krijgt bij de Samsung Campus.

  • Een uitdagende, zelfstandige baan hebt met veel klantcontact.

  • Prestaties beloond worden (incentive programma & doorgroei).

  • Het gezicht kan worden van een van de meest vooruitstrevende merken op dit moment.

  • Coaching on the job krijgt.

En..... omdat het gewoon super leuk is!

Baan zoeken

Maak onderdeel uit van het PSfm team

Naast je directe collega’s op de werkvloer staat er op het PSfm hoofdkantoor altijd een apart Samsung team voor je klaar. Bestaande uit Project Manager Patrick van den Bergh & Project Coördinatoren Mylène en Vincent.

Friso werken bij Samsung

Friso over zijn werk voor Samsung

Mijn naam is Friso Santen en ik werk pas sinds kort bij PSfm, maar heb het nu al erg naar mijn zin.

Ik merkte al snel dat het promotorteam super leuk en spontaan is. Veel jonge mensen met dezelfde interesses! Het werken op verschillende locaties is aan het begin even wennen, maar wel extra leuk door de afwisseling. Zo verveel je je nooit!

Je leert snel nieuwe mensen kennen, waar je weer veel van kunt opsteken en dit zelf kunt toepassen in het werk. Als promotor krijg je de kans om voor verschillende projecten ingezet te worden, zoals afgelopen bijvoorbeeld in de Samsung Galaxy Experience Studio. Ik kon hier klanten kennis laten maken met de nieuwe Galaxy S9 en heb veel mensen weten te enthousiasmeren voor hét nieuwe product van Samsung, hoe tof is dat!

Jan Willem over werken bij Samsung

Jan-Willem over zijn werk voor Samsung

PSfm is een jong en fris bedrijf en dat merk ik ook in de communicatie en de samenwerking met promotors op de projecten. Out of the box, professioneel, flexibel en menselijk. Dit geldt helemaal voor Samsung. Je wordt echt betrokken bij het merk en krijgt allerlei trainingen om het beste uit jezelf te halen.

Vanuit de functie Shop-in-Shop Manager Samsung sta ik dagelijks in de Media Markt. Daar staat een prachtige shop met de nieuwste gadgets op het gebied van wearables, tablets en mobiele telefonie. Hier ben ik het visitekaartje van Samsung en houd ik mij bezig met verkoop, marketing, inkoop, service en trainingen binnen de Media Markt, maar ik richt mijn aandacht vooral op de klant.

Het leuke is dat je inzet door 3 organisaties wordt gezien. Vaak word ik wakker en geloof ik niet dat ik bij Samsung werk, maar dan knijp ik mezelf even en voel mij een trots en gelukkig mens.

Wat vragen wij van jou?

  • Je bent enthousiast over het merk Samsung

  • Je gaat graag in gesprek met mensen

  • Je houdt van afwisseling

  • Je bent flexibel

Werken bij de eerste Samsung Store in Nederland

Naast dat jij kunt werken binnen onze shop-in-shop winkels van Samsung, kun jij ook aan de slag bij de eerste Samsung Experience Store in Nederland!

Half april 2019 openen wij deze allereerste Samsung Experience Store in Nederland. Op een toplocatie in Hoog Catharijne in Utrecht ga jij samen met je team zorgen voor de perfecte klantbeleving. Wij staan voor progressie en zoeken in jou een oplossingsgerichte persoon met oog voor beleving. Jij kunt iedereen zich trots laten voelen met hun Samsung Smartphone, Tablet of/en Smartwatch. Van klant tot medewerker. Jij creëert en bezorgt een ervaring die voorbij de verwachtingen gaat.

Samsung Store 4

Alle Samsung vacatures

Assistent Store Manager – Samsung Experience Store Utrecht (38 uur)

Wij zoeken in jou een oplossingsgericht persoon met oog voor beleving. Jij kunt iedereen zich trots laten voelen met hun Samsung product. Van klant tot medewerker. Jij creëert en bezorgt een ervaring die voorbij de verwachtingen gaat. Dat is wat wij zoeken in de Store Manager voor de net geopende Samsung Experience Store in Breda!

LEES MEER

Samsung Service Account Manager (40 uur)

Ben jij servicegericht, vind jij het leuk om processen te optimaliseren, en zorg te dragen dat klanten van Samsung de beste service krijgen? Word dan Service Account Manager bij Samsung!

LEES MEER