Het leukste werk als
Nespresso Coffee Advisor bij jou in de regio

Wat ga je tijdens je werkdag doen?

 • Jij bent het visitekaartje van Nespresso in de corner van de Media Markt & BCC;

 • Je gaat in gesprek met klanten en geeft ze informatie over de machines en de verschillende variëteiten die Nespresso te bieden heeft;

 • Tijdens de gesprekken met de consument probeer je te achterhalen welke machine het beste bij de consument past;

 • Je geeft verschillende machinedemonstraties en koffie tastings, van een espresso tot een heerlijke cappuccino.

Sales - Nespresso

Waarom werken bij Nespresso?

 • Je gaat het wereldwijd bekende merk Nespresso vertegenwoordigen, die goed staat op je CV;

 • Je krijgt een prettig inwerktraject met bijbehorende trainingen;

 • Je salaris start vanaf €9,17 bruto per uur als je tussen 19 en 22 jaar bent en € 10,79 bruto per uur als je ouder bent dan 22 jaar. Je start bij brons en kunt doorgroeien naar zilver en goud met de daarbij behorende loonstijging;

 • Je krijgt een Nespresso machine van ons zodat je zelf kunt ervaren hoe het is om Nespresso klant te zijn;

 • Verschillende doorgroeimogelijkheden;

 • De mogelijkheid om zelf aan te geven wanneer je wilt werken;

 • Reiskostenvergoeding, reistijdvergoeding en een lunch- of dinervergoeding;

 • Om de zoveel maanden een leuk Nespresso event op een toplocatie;

 • Een aantrekkelijk incentive programma.

En..... omdat het gewoon super leuk is!

DSC03742

Maak onderdeel uit van het PSfm team

 

Naast je directe collega’s op de werkvloer staat er op het PSfm hoofdkantoor altijd een apart Nespresso team voor je klaar. Bestaande uit Project Manager Nina, Senior Project Coördinator Iris, Project Coördinator Niels en coaches Ben & Micha.

Nespresso kledingrek closeup

Hoe ziet je dag als coffee advisor eruit?

Je start de dag met een lekker kopje koffie, what else? Je maakt je gereed, zorgt dat je er tip top uitziet en vertrekt fris en fruitig. Je wandelt de Media Markt binnen en meldt je bij de personeelsingang. Daarna loop je naar de Nespresso corner en start jouw werkdag! Je begint met het in orde maken van de Nespresso corner om de klanten een excellente Nespresso ervaring te kunnen geven. Zo zorg je dat de voorraad is aangevuld, de corner netjes is en het al heerlijk naar een kopje koffie ruikt.

De eerste klant loopt de corner binnen, en kijkt geïnteresseerd naar de machines. Jij gaat, natuurlijk, het gesprek aan. Met een lach op je gezicht toon jij interesse in de klant en weet door de trainingen, gegeven door PSfm Traint, hoe je de juiste vragen stelt. Hierbij vergeet je natuurlijk niet dat luisteren vele malen belangrijker is om tot een passend advies te komen. Je achterhaalt hoe de klant haar koffie het liefst drinkt en biedt een tasting aan. Hierdoor maakt de klant kennis met de verschillende Nespresso variëteiten. Onder genot van een, of meerdere, kopjes koffie weet jij de klant te overtuigen!

De eerste Nespresso machine is verkocht, en je plaatst via de tablet de eerste koffiebestelling zodat de klant de volgende dag al kan genieten van haar favoriete kopje koffie.

Je sluit je dag af door de Nespresso corner weer netjes achter te laten en de digitale rapportages bij te werken. Je zegt je collega’s gedag en gaat tevreden naar huis.

Wat vragen wij van jou?

 • Je hebt affiniteit met koffie en het merk Nespresso;

 • Je durft klanten aan te spreken en wordt blij van sales;

 • Je bent flexibel inzetbaar op één van de aangesloten vestigingen. Dit kan inclusief avonden en in het weekend betekenen. Je hebt uiteraard inspraak op de planning en het aantal uren dat je werkt;

 • Je bent bereid om te reizen met het OV of jouw eigen auto.

DSC03941

Owen over zijn werk bij Nespresso

Owen

Ik ben Owen, ik ben 23 jaar en ik werk inmiddels al ruim 2 jaar voor PSfm als Nespresso Coffee Advisor. De afgelopen jaren heb ik veel plezier uit mijn werk gehaald! Ik heb niet alleen mijn passie voor koffie en Nespresso met veel mensen kunnen delen, maar ik heb ook hele waardevolle skills geleerd waar ik de rest van mijn leven iets aan heb!

Als Coffee Advisor sta ik in de Media Markt of BCC in de Nespresso Coffee Corner. Hier kan ik de klanten de lekkerste koffies laten proeven en het verhaal achter de koffieboon vertellen om de volledige Nespresso ervaring over te brengen. Zo heeft elke klant andere behoeftes en andere motivaties die ik als Coffee Advisor kan koppelen met de juiste aanbevelingen in machines en koffies. Dit kan uitdagend zijn, maar PSfm hielp mij hierin goed op weg met verschillende trainingen die mij hebben opgeleid tot een volwaardige Coffee Advisor.

Tijdens mijn werkdag sta ik alleen in de Nespresso Corner. Dit vind ik juist fijn omdat ik dan volledig verantwoordelijk ben. Maar voor de gezelligheid tijdens het werken kom je ook echt niet tekort door de collega’s van de Media Markt en de BCC! Daarnaast kan ik altijd bij mijn mede Coffee Advisors terecht voor vragen via de groepsapp en zie ik ze bij de trainingen en borrels gedurende het jaar.

De combinatie van spontane gesprekken tijdens mijn werkdag, de fijne collega’s en de lekkerste koffies, zorgt voor een goede werkervaring!

Hoe ziet het sollicitatieproces eruit?

In het sollicitatieproces doorloop je aantal stappen en dat vergt tijd, de reden dat wij dit doen is omdat wij jou graag willen leren kennen en natuurlijk ook dat jij ons goed leert kennen.

Solliciteren-bij-PSfm-Werkt-grijs-wit
Solliciteren-bij-PSfm-Werkt-icon

1 - Solliciteren bij PSfm

Top, je hebt de eerste stap gezet en het sollicitatieformulier voor deze toffe functie ingevuld. We gaan je bellen om een kennismakingsgesprek in te plannen.

Telefonische-kennismaking-PSfm-Werkt-grijs-wit
Telefonische-kennismaking-PSfm-Werkt-wit

2 - Telefonische kennismaking

Eén van onze recruiters neemt contact met je op voor een telefonische kennismaking. 

Gesprek-PSfm-Werkt-grijs-wit
Gesprek-PSfm-Werkt-wit-2

3 - Sollicitatiegesprek

Heb jij een leuke kennismaking gehad? Dan spreken jullie een datum af voor jouw sollicitatiegesprek. Dit gesprek is met iemand van het Nespresso team.

Assessment-PSfm-Werkt-grijs-wit
Assessment-PSfm-Werkt-wit

4 - Korte Disc Test

Dit geeft ons een beeld van jouw persoonlijkheid. Wat past er bij je en hoe kunnen wij jou straks als beste coachen?

Referenties-checken-PSfm-Werkt-grijs-wit
Referenties-checken-PSfm-Werkt-wit

5 - Je referenties checken

Om iets meer over jou op de werkvloer te weten te komen, zullen wij een voormalig werkgever of leidinggevende van jou benaderen. 

Derde-gesprek-PSfm-Werkt-grijs-wit
Derde-gesprek-PSfm-Werkt-wit

6 - Gecertificeerde Nespresso training

Deze stoomt je klaar voor het echte werk.

Werken-bij-PSfm-Werkt-grijs-wit
Werken-bij-PSfm-Werkt-wit

7 - En dan, aan de slag!

Wanneer de gesprekken van beide kanten positief zijn verlopen en de arbeidsovereenkomst is getekend, wensen wij je van harte welkom bij PSfm en Nespresso. Nu lekker aan de slag!

 

 

 

 

 

DSC03827

Solliciteer nu en start jouw Nespresso carrière

Kom je graag een stap dichter bij George Clooney en is deze (bij)baan jou op het lijf geschreven?